Mijn naam is Debby Jägers en ik ben geboren en getogen in Culemborg. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Utrecht, maar ik rijd met alle liefde wekelijks naar Culemborg om mijn passie voor Ashtanga Yoga met jullie te delen.

Hoe het zover is gekomen? Door vier jaar geleden overspannen te raken van mijn marketingbaan. In die periode besloot ik Ashtanga Vinyasa Yoga eens uit te proberen bij Yoga Moves. De grootste yoga studio van Utrecht, waar ik inmiddels ook vaste docent ben. Het was direct ‘love at first breath’. Al snel groeide de wens om een meer te leren en dieper in de oneindige wereld van yoga te duiken. In 2015 heb ik de teacher training met Brian Cooper bij Yoga Moves afgerond. Sinds maart 2016 reis ik wanneer mogelijk naar Mysore (India) en mag ik R. Sharath Jois mijn leraar noemen, de kleinzoon van de ‘founding father of Ashtanga Yoga’ Sri K. Patthabi Jois. Wanneer ik niet in Mysore ben, sta ik zoveel mogelijk op de mat bij ervaren leraren om zo mijn eigen practice meer te verdiepen.

Inmiddels heb ik de marketingbaan vaarwel gezegd en werk ik als zelfstandig yoga docent en Thai masseuse. Mijn interesse voor Thai massage heeft me via diverse scholen in Thailand en Nederland geleid naar een bijzondere leraar, Pichest Boonthumme. Van hem heb ik geleerd intuïtief te masseren, met veel gevoel en aandacht voor de persoon die ik behandel.

Iedere aanraking is aan uitwisseling van energie. En dat is wat ik het liefste doe, aandacht geven aan jou. Met mijn handen. Op die manier hoop ik jou de ontspanning te geven die je zoekt of juist net dat ene zetje te geven om dieper in een yogahouding te komen. Je lichaam is vaak buigzamer dan je denkt.

Voor meer informatie over mijn Thai Massage praktijk kun je kijken op www.onthemat.nl